Her Majesty
Are You Ready For The Country?
Muziek DO 31 MRT 2022
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 20,00
"Wat is het een zegen dat deze vijf muzikanten elkaar gevonden hebben."
Dagblad van het Noorden

Na meer dan tweehonderd uitverkochte voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty dit seizoen in de geschiedenis van de countryrock. Vanaf de jaren zestig begonnen rockmuzikanten country-elementen aan hun muziek toe te voegen. Her Majesty, de band rond Bertolf Lentink en Jelle Paulusma, speelt onder meer werk van de pioniers (zoals Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark), countryrockhelden van een decennium later (The Band, CCR, Grateful Dead) en muziek van meer eigentijdse artiesten, denk aan Wilco en The Jayhawks. “Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie.” (de Volkskrant over ‘Déjà vu’)

Castwissel
Bertolf Lentink's plaats op het podium zal komend voorjaar tijdens Are You Ready For The Country? worden ingenomen door gitarist Theo Sieben. Theo is net als Bertolf een meester op diverse snaarinstrumenten en ons inziens een meer dan capabele remplaçant. Reden voor deze wisseling van de wacht is dat Bertolf in die periode te druk is met andere werkzaamheden; o.a. de voorbereiding van de theatertournee met Pascal Jacobsen, Paul de Munnik & Daniël Lohues. 
 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.