Thom Hoffman & Storioni Trio
Beethoven wie ben je?
Klassiek ZO 22 SEP 2024
20:30 uur DvhN Zaal vanaf € 28,50

Na de succesvoorstelling Vleugels komen topacteur Thom Hoffman en het vermaarde Storioni Trio met een nieuw vertelconcert, nu over Ludwig van Beethoven. Misschien wel de meest geliefde componist uit de klassieke muziekgeschiedenis.

 

Net als Clara en Robert Schumann in Vleugels wordt Ludwig van Beethoven in Beethoven – wie ben je? in schitterende muziek- en tekstfragmenten dichterbij gebracht. Wie was Beethoven? Wat vertellen zijn composities over zijn leven?

 

De voorstelling houdt het midden tussen en concert en een toneelstuk, intens en meeslepend, waarbij het oor wordt gestreeld door het muzikale meesterschap van het Storioni Trio en Hoffmans vertellingen.

 

De pers over Vleugels:

‘Anderhalf uur prachtmuziek en fascinerende levensverhalen’ (NRC)

‘Heftige liefde, mooie muziek’ (De Volkskrant)

‘Vleugels is een intieme voorstelling waar je warm van wordt en die je in je hart wilt sluiten; ontroerend en poëtisch’ (De Telegraaf)

 

Thom Hoffman is vooral bekend van succesvolle bioscoopfilms als De Vierde Man, Zoeken naar Eileen, De Avonden en Zwartboek. Hij schitterde in televisieseries als KLEM, Het Wassende Water, De Co-assistent en het onvolprezen Dokter Tinus. Hoffman was tevens te zien in grote musicals als My Fair Lady, Je Anne en Chicago.

 

Het Storioni Trio bestaat uit pianist Bart van de Roer, violist Wouter Vossen en cellist Marc Vossen. Storioni voert sinds haar oprichting in 1995 werken uit voor pianotrio, variërend van klassiek tot hedendaags. Het trio is nationaal én internationaal zeer vermaard en tourde in de Verenigde Staten, India, Rusland, Zuid-Korea, Taiwan, Japan, het Midden-Oosten en Australië. NRC jubelde: ‘Het Storioni Trio is het vlaggeschip van de Nederlandse cultuur’.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.