Belle en het Beest De Musical 4+
Jeugd en familie ZO 1 NOV
16:00 uur Rabo Zaal vanaf € 19,00

Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical! In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Bettina de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie! 

Het verhaal
Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Kom verkleed
Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket.

Cast wissel
Omdat Sita in blijde verwachting is en daarna met zwangerschapsverlof zal zijn, speelt Bettina Holwerda de rol van Belle. Ook na Sita’s zwangerschapsverlof spelen Sita en Bettina de rol samen. Bettina is met haar prachtige stemgeluid en ruime podiumervaring een ware aanwinst voor de cast van Belle en het Beest. Zij speelde eerder al in Grease, Wicked en Woezel & Pip!

Belle en het Beest De Musical wordt om 13.30 & 16.00 uur gespeeld.

Bij deze voorstelling is ranja voor de kinderen inbegrepen. Deze kan meegenomen worden de zaal in of voorafgaand genuttigd worden.

Wachtlijst

Kies hieronder het aantal personen.

-
+
Kies een rang
1e rang € 19,00
3e rang € 19,00
4e rang € 19,00

Je bent op de wachtlijst gezet! Indien er kaarten beschikbaar komen, bellen wij de eerstvolgende op de wachtlijst.

 • SHOW
  Karin Bloemen en de Old School Band
  Billie, Aretha, Norah, Amy, Karin!
  ZA 10 OKT
  19:30
 • SHOW
  Karin Bloemen en de Old School Band
  Billie, Aretha, Norah, Amy, Karin!
  ZA 10 OKT
  21:00
 • JEUGD EN FAMILIE
  Ernst, Bobbie en de rest 4+
  Ernst en Bobbie weten het niet meer
  ZO 18 OKT
  11:00