Prof dr Erik Scherder & Pianist Jan Vayne
Benefiet voorstelling “Science meets Music"
Gastprogrammering VR 3 APR
19:30 uur Rabo Zaal vanaf € 27,50

“Een avond vol verrassingen, improvisatie en interactie met het publiek”

In het ATLAS Theater laat prof. Dr. Erik Scherder zien wat muziek teweegbrengt in de hersenen, simpelweg fascinerend! Zijn muzikale partner tijdens deze avond is pianovirtuoos Jan Vayne. Hij zal zijn unieke bijdrage op inspirerende wijze leveren en virtuoos improviseren op zijn vleugel. 

De heren staan deze avond belangeloos in het theater om geld in te zamelen voor Manuela uit Emmen. Zij heeft uitgezaaide borstkanker en is in Nederland uitbehandeld. In Duitsland geven ze haar, met hun wetenschappelijk bewezen behandelmethodes wel kans op genezing, echter wordt dit in Nederland niet vergoed. De kosten bedragen €48.000,-

De avond wordt gevuld met een prachtig programma door Erik & Jan in de Rabo Zaal van het ATLAS Theater, in de foyer wordt tijdens de pauze een ludieke veiling gehouden door Hans; voormalig hotel eigenaar van Hotel ten Cate en oa voorzitter van Samenloop voor Hoop Emmen en Eric; café restaurant eigenaar Rue de la Gare en oa Emmenaar van het jaar 2018.  De opbrengst van deze veiling items gaan volledig naar Manuela.