Broodkapje en een stuk of zeven geitjes
Bert Visscher e.a.
Show & Entertainment ZO 26 DEC 2021
15:00 uur Rabo Zaal vanaf € 21,00

Na het succesvolle ‘Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen’ keren Bert Visscher, Alina Kiers, Jan Veldman, Carmen Schilstra en Frank den Hollander terug in de noordelijke theaters met een nieuwe wervelende, hartverwarmende familievoorstelling boordevol vrolijke muziek, slecht zittende varkenspakken en schaapskleren.

Want De Wolf is weer in het land en dat is niet voor iedereen goed nieuws. Bijvoorbeeld voor de grootmoeder van Broodkapje. “Je ligt toch wat minder rustig in je bed”, verzucht de oude vrouw. De drie Biggetjes zien de toekomst eveneens met gemengde gevoelens tegemoet. “Je zit toch wat minder lekker in je vel”, aldus big Ben. “We liggen er ’s nachts gewoon wakker van, dat mag je gerust weten”, beaamt big Mac. Ook moeder Geit is op haar hoede: “Ik heb toch al gauw een stuk of zeven kinderen om rekening mee te houden.” Alleen de Jager maakt zich geen zorgen: “Ik zie het zeg maar als een opportunity.” En de Wolf? Die heet de kinderen meer dan welkom. Yum!

Deze voorstelling wordt gespeeld op zondag 26 december en maandag 27 december

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.