Buurman & Buurman gaan verhuizen 4+
Jeugd en familie ZO 30 APR 2023
11:00 uur Rabo Zaal vanaf € 19,50

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ (betekent: ‘voor mekaar’) roept straks de hele zaal luidkeels mee.

Buurman & Buurman wisten in een mum van tijd de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Gelukkig komen de twee onhandige klussers terug naar het theater! Voor de 6e maal op rij brengen Jelle Kuiper en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman & Buurman gaan verhuizen.

Deze voorstelling wordt om 11.00 & 14.00 uur gespeeld.

Kleurplaatactie met Dorenbos Verhuizingen!

Samen met Dorenbos Verhuizingen geven wij kaartjes weg voor Buurman & Buurman gaat verhuizen! Kleur de speciale actiekleurplaat op je mooist in, lever deze in bij de Theaterkassa en wie weet win jij 2 kaartjes! Download hier de kleurplaat. Op zondag 30 april staat er bovendien een echte verhuisauto van Dorenbos Verhuizingen voor het ATLAS Theater op het Raadhuisplein, waar de kinderen in mogen zitten. Uiteraard is er ook alle tijd voor een foto. En de kinderen kunnen ook hun verhuizers-kwaliteiten tonen door een verhuis-parcours zo snel mogelijk maar vooral ook foutloos af te leggen. En wie dat het beste doet, wint ook een leuke prijs!

Kom naar de Kids Afterpary
Iedere jeugdvoorstelling kent na afloop een te gekke afterparty. We hebben een springkussen in de foyer staan, draaien swingende muziek en hebben een grote snoepkraam met suikerspinnen en veel lekkers. Ook ontmoet je onze mascotte Aatje en kun je een mooie balloncreatie mee naar huis nemen! De perfecte middelen voor een te gekke afterparty!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.