Kinky Boots
De hilarische en ontroerende Broadwayhit
Musical ZA 15 FEB
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 49,95

In 2013 trapte de musical ‘Kinky Boots’ af en The New York Times kopte de volgende dag: “The hottest musical on Broadway.” Vervolgens ging elke denkbare belangrijke Musical Award – verschillende Tony’s, Grammy’s en de Olivier Award - richting de makers, met uitverkochte zalen overal ter wereld als gevolg. “There’s no business like shoe-business”, schreef The Guardian met Brits gevoel voor humor.

De hilarische, brutale en ontroerende musical vertelt het verhaal van twee mensen die ogenschijnlijk niet veel gemeen met elkaar hebben. Charlie erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt de als bokser opgevoede Simon op zijn pad, die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden, omarmen ze elkaars verschillen en storten zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze ontwikkeling.

De feel-good Broadwayhit over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn zit vol swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper. Met Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor e.a.

Deze musical is op vrijdag 14 februarizaterdag 15 februari en zondag 16 februari te zien in het ATLAS Theater!
 

"Kinky Boots overtuigt, sprankelt, laat lachen en nadenken"
Algemeen Dagblad
"Riante show van groot formaat"
Dagblad van het Noorden