Drèents Liedtiesfestival 2022
Gastprogrammering ZA 2 JUL 2022
19:30 uur Rabo Zaal vanaf € 15,00
"De TIENDE editie van het Drèents Liedtiesfestival! Vier het met ons mee, want dit wil je niet missen!"

Het Drèents Liedtiesfestival (DLF) komt er weer aan en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Het grootschalige songfestival wordt voor de TIENDE keer georganiseerd om nieuwe Drentstalige kwaliteitsmuziek in de spotlights te zetten. 

Een mix van jong muzikaal talent en meer ervaren musici presenteren hun eigen Drentstalige lied voor het eerst aan het publiek en een vakjury. Het Drèents Liedtiesfestival wordt eveneens LIVE uitgezonden op TV Drenthe. 

Het Drèents Liedtiesfestival bleek voor de winnaars Annemiek Drenth, Willem Fledderus, Gerrit Denekamp, Suzanne & Linda Kannegieter, Rik Vinke, Isa Zwart, Melissa Meewisse, Leon Moorman en Jolien Dijkstra een prachtige opstap in hun muzikale carrière dat hen nationale en internationale media-aandacht en optredens opleverde.

Het Drentse publiek stemt via sms op hun favoriete liedje. Een inhoudelijke vakjury beoordeelt de inzendingen tezelfdertijd. Beide uitslagen bepalen gezamenlijk de uiteindelijke winnaar van het Drèents Liedtiesfestival. 

Bestel nu je kaarten; vier het dubbele lustrum met ons mee want dit wil je niet missen!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.