The Jimi Hendrix Re-Experience
Erwin van Ligten Band & Pablo van de Poel
Muziek VR 29 OKT 2021
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 20,00

Jimi Hendrix wordt algemeen gezien als een van de meest toonaangevende gitaristen en performers van de twintigste eeuw. Op 18 september 2020 was het vijftig jaar geleden dat hij veel te jong zijn laatste adem uitblies. De Erwin van Ligten Band brengt daarom een eerbetoon aan deze iconische muzikant. Erwin van Ligten, een van Nederlands beste gitaristen, brengt met zijn geweldige band zeker geen doorsnee tribute of look-a-like-show; hij vertolkt de nummers met zijn eigen sound en toch onmiskenbaar Hendrix. ‘Purple Haze’, ‘Hey Joe’, ‘Little Wing’, ‘All Along The Watchtower’, ze komen allemaal voorbij, aangevuld met fraaie achtergrondverhalen. Special guest vanavond is niemand minder dan de voorman van DeWolff, Pablo van de Poel.


gitaar & zang: Erwin van Ligten | Hammond & zang: Willem Swikker | bas & zang: Lené te Voortwis | drums & zang: Mats Voshol | special guest: Pablo van de Poel.
 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.