Drie vrouwen
Groot in Kleinkunst
Special VR 27 JAN 2023
20:30 uur DvhN Zaal vanaf € 10,00

Vanavond ga je niet naar één concert, nee je bezoekt liefst 3 Kleinkunstconcerten op één en dezelfde avond. Beatrice van der Poel, Oukje den Hollander en Gabriëlle Glaasbeek spelen tijdens deze avond elk een deel van hun eigen programma. Beatrice van der Poel neemt je mee in de verwarring en verontrusting van de afgelopen periode waarin de tijd gestold leek. In ‘Na de stilte’ volgt de muzikale ontlading. Gabriëlle Glasbeek toerde jarenlang met Vrouw Holland, maar speelt nu samen met gitarist Robert van der Tol een deel van haar programma ‘Tot straks!’. Samen met het publiek gaat Glasboer op zoek naar ‘de drijfveer’. Zangeres Oukje den Hollander zette de gedichten van Ilja Leonard Pfeiffer uit zijn bundel Idyllen op muziek. Samen met haar multi-instrumentalist Maryn Korff de Gidts verkent zij de muzikale spelonken van Pfeijffers’ taal. 

Drie vrouwen, gepokt en gemazeld in het Kleinkunstrepertoire van dit moment laten in drie volstrekt eigen benaderingswijzen zien hoe modern liedrepertoire van Nederlandse bodem hartverscheurend mooie nummers oplevert.

Deze voorstelling valt in het Theaterweekend, bekijk hier alle activiteiten!

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.