Nederlandse Reisopera
Hänsel und Gretel
Opera ZA 29 OKT 2022
19:30 uur Rabo Zaal vanaf € 37,50

Het bekende sprookje van Hans en Grietje, bewerkt tot een fantasy-opera voor iedereen vanaf 10 jaar! We volgen Hänsel en Gretel op hun magische reisavontuur, met hoopvolle energie als brandstof. Zoals alle sprookjes stelt deze opera een ‘volwassen’ vraag: wat doe je als je door het leven op de proef wordt gesteld? Hou elkaar vast, dan overwint het goede altijd! 

Hänsel und Gretel is een humoristische en optimistische voorstelling, met o.a. een spectaculaire vliegreis van Hänsel en Gretel met een troep zwanen, een magisch kussengevecht en de spannende strijd tegen de Knusperhexe, die een grote groep kinderen in een verlaten kermiscarrousel gevangen houdt. Lukt het Hänsel und Gretel om ze te bevrijden? 

Het fantasierijke decor bevat adembenemende 3D-projecties en de weelderige, romantische muziek van componist Engelbert Humperdinck zit vol dansritmes en is daardoor heel toegankelijk. De opera wordt gezongen in het Duits en is met de Nederlandse boventiteling goed te volgen voor kinderen vanaf 10 jaar. 

€ 10,00 korting voor Vrienden
Als Vriend van het ATLAS Theater ontvang je € 10,00 korting op deze voorstelling. De korting wordt automatisch verrekend als je bent ingelogd.

Kom naar de operacursus!
In het nieuwe theaterseizoen worden er weer operacursussen aangeboden door de Vrienden van het ATLAS Theater. Het thema van dit seizoen: sprookjes! De operacursus is namelijk verweven met de voorstelling Hänsel und Gretel. Klik hier voor meer informatie!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.