Henk Poort en Big Band
Henk Poort Singing With a Big Band
Muziek VR 25 NOV 2022
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 30,00

Henk Poort is een fenomeen in ons land; een alleskunner met een enorme staat van dienst. Hij is bekend van zijn rollen in diverse musicals, concerten en van TV. Hij was één van ‘De 3 Baritons’, één van de sterren in de ‘Beste zangers’ en jurylid in het programma ‘Aria’. Zingen met een echte Big Band stond al decennia hoog op Henks bucketlist. Een voorstelling met zijn eigen 17-koppige Big Band, met stuk voor stuk topmuzikanten. In de originele bezetting waarmee Count Basie bekend werd: de ritmesectie bestaat uit piano, bas, drums, gitaar en de melodiesectie uit vijf saxen, vier trompetten en vier trombones.

Henk brengt een grote variatie aan songs, bekende American Standards en hits, van swing tot mooie luisterliedjes. Van The Rat Pack tot aan Stevie Wonder en Lionel Richie. Dit gevarieerde programma is samengesteld door American Songbook-kenner Cor Franc die al tientallen bijzondere en succesvolle concerten en theaterproducties in dit genre heeft gebracht.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.