Voute Vrijdag
Het foutste feest op Goede Vrijdag
Special VR 29 MRT. 2024
21:00 uur DvhN Zaal vanaf € 22,50

Na vier succesvolle edities, zal de foutste feestzaal van Drenthe opnieuw verrijzen. De theaterstoelen zullen plaatsmaken voor de dansvloer, het podium gaat omhoog, de bar wordt geplaatst en het Foutste uur van Nederland zal de plaatjes door de zaal slingeren!

 

Wil jij het Foute Uur van Qmusic live meemaken en meezingen met de allergrootste Foute hits? Kom dan op Goede Vrijdag naar het ATLAS Theater! Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night…

 

Confetti zal dwarrelen, handjes de lucht in en zelfs met de aller foutste stem mag er mee gezongen worden! En we maken natuurlijk het feest compleet met leuke randactiviteiten zoals de foute karaoke. Speciaal verzoek aan alle feestvierders die erbij zijn: kom zo fout mogelijk gekleed en maak kans op een geweldig fout-prijzenpakket!

 

Leeftijd: 18+

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.