Het Holland Kids Festival | 2 t/m 10 jaar
Jeugd en familie ZA 6 JAN 2024
13:00 uur Rabo Zaal vanaf € 29,50

Met Juf Roos en Gijs, Ernst, Bobbie en de rest, Bing en zijn vrienden, Pieter Konijn, XMIX en een mystery guest in een vrolijk kerst-avontuur.

De vijf bekendste en populairste kinder-acts van Nederland staan samen op het toneel in een doldwaas kerst-avontuur. Het Holland Kids Festival is een komische en muzikale show waarbij het publiek steeds wordt aangemoedigd om mee te doen. Natuurlijk zingt iedereen mee met alle bekende hits van hun idolen.

Het is een zinderende voorstelling van 75 minuten waarbij Ernst en Bobbie het publiek meenemen in een doldwaas en muzikaal kerst-avontuur. Onderweg komen zij Juf Roos en Gijs tegen. Na een tijdje doen ook Bing met al zijn vrienden mee en zien zij ook Pieter Konijn en Benjamin. Het dreigt allemaal even mis te gaan wanneer een schurk roet in het eten gooit, maar met de hulp van de actiehelden XMIX komt alles toch weer tot een goed einde. En wat voor een einde: een grand Kerst-finale waarbij alle kinderen, samen met al hun idolen, een eindlied zingen dat ze tijdens de voorstelling hebben geleerd. 

Altijd al alle helden van jouw kind(eren) bij elkaar op één toneel willen zien? Kom dan in de kerstvakantie genieten van deze show!

Deze voorstelling wordt om 13.00 & 16.00 uur gespeeld.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.