3JS en Red Limo Quartet
Hollandse Meesters
Muziek ZA 30 MRT. 2024
20:00 uur Grote Zaal vanaf € 36,00

In het voorjaar van 2024 komen de 3JS met een zeer bijzonder gezelschap naar de Nederlandse theaters. Het Red Limo Quartet is een strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap. Dit viertal is in de afgelopen jaren vaak te zien geweest op televisie, onder andere in het pro-gramma ‘Matthijs draait door’ en ze tourden zelfs de hele wereld over als begeleiders van nie-mand minder dan Eddie Vedder, zanger van de band Pearl Jam tijdens zijn solo-tournee. Ook de 3JS hebben vaker met dit kwartet samengewerkt in voorgaande jaren.

 

De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkers-arrangementen van zo’n kwartet. Voor deze unieke, eenmalige tour hebben de 3JS samen met de strijkers hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken. Afwisselend zullen ook nog een aantal zeer verrassende covers voorbij komen. Komt dat zien!!!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.