Een goed mens
Jules Croiset en Victor Reinier
Toneel DO 23 JAN
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 29,50

Als een oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven? Zijn de verwachtingen uitgekomen en is hij tevreden met de keuzes en beslissingen? Ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander blijkt al snel dat de twee mannen veel gemeen hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Hadden ze sommige dingen achteraf anders moeten aanpakken en hoe komen ze erachter dat de gemaakte keuzes eigenlijk de juiste waren?

De originele tragikomedie ‘Een goed mens’ van Flip Broekman wordt gespeeld door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Het spel van Croiset werd door het Dagblad van het Noorden “indrukwekkend mooi” genoemd, terwijl het NRC Handelsblad de kwalificatie “formidabel” gebruikte.

Meld je aan voor de grats inleiding
De gratis inleiding start om 19.00 uur. Je dient hiervoor online te reserveren tijdens het bestelproces of aan de Theaterkassa.

 

"Intrigerend en humoristisch stuk."
De Telegraaf