Dilana Smith
Legendary Rock Chicks
Gastprogrammering ZO 14 NOV 2021
21:00 uur Rabo Zaal vanaf € 25,00
"Dilana will go down as one of the greatest female singers ever."
Music-industry.squidoo.com

Maak kennis met de unieke zangeres en entertainer die Dilana Smith is! Een stem die dwars door staal heen kan snijden en je tot in het diepste van je ziel raakt.  In het theater kiest ze voor een intieme setting en zoekt ze vooral het contact met het publiek op!  Wereldberoemde liedjes van vrouwelijke rockartiesten, in een kleine setting. Klein maar intens! Net als Dilana zelf. 

Samen met haar band, Jeff Zwart (gitaar), Niels Voskuil (drums) en Pieter Althuis (bas) brengt Dilana een energieke show langs de meest legendarische vrouwelijke rock stemmen aller tijden. 

Dilana treedt over de hele wereld op, stond in 2016 in The Voice of Holland en heeft meerdere hits op haar naam staan in de Nederlandse muzieklijsten. Gitarist Jeff Zwart staat al ruim 20 jaar naast haar op het podium en dat ga je terug horen in de show! Diepgang, bezieling, betekenis & passie!

LET OP: Dilana Smith en band staan nog gepland om 19.30 & 21.00 uur.  Deze voorstelling wordt nog aangepast naar één voorstelling om 20.00 uur. Bezoekers krijgen binnenkort bericht.
 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.