Mart Hoogkamer
Met een lach en een traan
Muziek WO 29 MRT 2023
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 34,50

Zijn naam is Mart Hoogkamer, 24 jaar oud. Mart domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations en hij verbreekt werkelijk ieder record met de nummer 1 gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. Hij is een Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren en liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens. 

Vorig jaar zomer ging hij viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’. Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart.

Vanavond staat hij, samen met een 7-koppige live-band, bij ons in het theater met zijn show ‘Met een lach en een traan…`. Een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ maar daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen. 
Mart is de sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!
 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.