Murder on the Orient Express
Toneel VR 29 DEC. 2023
20:00 uur Grote Zaal vanaf € 39,50

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een absolute sterrencast naar het theater!

 

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor?

 

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

 

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben.. Een moordzaak die je niet snel zult vergeten.

 

De sterrencast bestaat uit Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Penny Vos en Belle Zimmerman.

 

Komt het Zien! op zaterdag 30 december

Ook voor blinden en slechtzienden is deze voorstelling bij te wonen! De live audiodescriptie kunnen blinden en slechtzienden horen via een speciale koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor, de kostuums en is er een ‘meet & feel’ inleiding. Klik hier voor meer informatie. Boeken kan direct online via e-mailadres info@atlastheater.nl of per telefoonnummer +31 (0)591 - 850 856.

 

€ 10,00 korting voor Vrienden

Als Vriend van het ATLAS Theater ontvang je € 10,00 korting op deze voorstelling. De korting wordt automatisch verrekend als je bent ingelogd.

 

Speciaal menu voor Murder on the Orient Express!

Kom voorafgaand aan de voorstelling heerlijk dineren in stijl! Geniet van een unieke kaart met o.a. gemarineerde garnaal, gepekeld lam, spinazieflan en meer! Reserveren kan direct via het bestelproces of via deze link.

Bekijk hier direct het menu

 

Deze voorstelling is op vrijdag 29 december en zaterdag 30 december te zien in het ATLAS Theater.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.