Hendrik Groen
Opgewekt naar de eindstreep
Toneel DO 16 MRT 2023
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 34,00
"Krachtig en met onverzettelijk optimisme"
Dagblad van het Noorden

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Voor iedereen die benieuwd is hoe het Hendrik Groen vergaat na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Hendrik moet constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Dat levert de nodige verwarrende situaties op. Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik Groen in deze ontroerende komedie zijn best om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten met Leonie (88) en Frida (10) als trouwe vrienden.

De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider in de hoofdrol. De regie ligt in handen van Eddy Habbema.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: De zalen bij Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, zaten avond aan avond vol.

Ontvang € 2,50 korting met je bieb-pas! Klik hier voor meer informatie.

Alzheimer Nederland

Voor deze voorstelling werkt Bos Theaterproducties samen met Alzheimer Nederland. Gedurende de tour wordt er gecollecteerd voor het goede doel. Mocht u ook willen doneren, dan kan dat gemakkelijk via deze link

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.