Oui We programmeert... Gratis Geld | 14+
Special DO 14 MRT. 2024
19:30 uur DvhN Zaal vanaf € 10,00
"Win 50 euro!"

Het jongerenpanel Oui We programmeert speciaal voor jongeren de voorstelling 'Gratis Geld'!

 

WIN 50 EURO

Deze kop trekt meteen je aandacht en dat is precies de bedoeling. Iedereen valt voor de trucs van reclamemakers. Ja, jij ook. Is dat erg? Nee hoor, want in de cabaretvoorstelling Gratis Geld* worden alle geheimen achter reclame op hilarische wijze blootgelegd en leer je hoe jij dezelfde technieken ook kan toepassen in je eigen leven.

 

Comedian Edo Berger en theatermaker Mark van Vliet spelen al jaren deze succesformule voor jongeren in heel Nederland. Ze nemen je mee op een onverwoestbaar vrolijke safari langs strijkijzers voor mannen, paaldans-sets voor meisjes van 11, vers-broodgeur uit een spuitbus en het geheim van de bonusbak. Hun aanstekelijke interactie en improvisatievermogen maakt van elke voorstelling een unieke ervaring. Met publieksexperimenten, de Grote Gratis Geld Commercial Quiz, en een gelukkige winnaar van 50 euro!

 

*Nu geheel vernieuwd met supervette undercoverfilmpjes, actuele reclames en de nieuwste AXE smaken tegen al dat puberzweet uit de zaal. Tijdelijk met 30% korting op de prijs die we eerst hebben verhoogd waardoor je toch weer evenveel betaalt als eerst!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.