Scapino Ballet
Song of the dark forest
Dans ZO 18 FEB 2024
20:00 uur Grote Zaal vanaf € 35,00

Song of the dark forest is een aangrijpende, meeslepende en troostrijke voorstelling, uitgevoerd door de volledige groep dansers van Scapino, een operazanger en live muziek door het DoelenEnsemble. Het tragische lied van de oorlog wordt bezongen. Een onbekende soldaat, zwevend tussen leven en dood, verlangt terug naar zijn geliefden maar wordt ook achtervolgd door herinneringen aan het strijdtoneel. Met indringende liederen en dans van vier choreografen komt dit tijdloze verhaal tot leven.

De muziek is afkomstig van componisten als Dmitri Sjostakovitsj, die hun muziek schreven tegen eenachtergrond van oorlog en onderdrukking, als bron van troost en hoop voor velen. De titel van het slotwerk ‘Prayer for Peace’ is een waar motto voor de gehele voorstelling. Scapino werkte eerder al samen met OPERA2DAY en regisseur Serge van Veggel bij de succesproductie Opera Melancholica.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van het ATLAS Theater.

€ 10,00 korting voor Vrienden
Als Vriend van het ATLAS Theater ontvang je € 10,00 korting op deze voorstelling. De korting wordt automatisch verrekend als je bent ingelogd.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.