The Sound of Music
Musical DO 16 SEP 2021
19:30 uur Rabo Zaal vanaf € 50,25
"Beleef de meest geliefde musical aller tijden!"

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd. Een van de meest geliefde musicals aller tijden gaat vanaf juni 2021 op tour langs theaters in heel Nederland. Boek nu voor de beste plaatsen!

Positief verhaal in lastige tijd
Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

Filmklassieker wordt theatertour
De Nederlandstalige musical The Sound of Music is gebaseerd op de filmklassieker die een warm plekje heeft in ieders hart. Met de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers. Zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. The Sound of Music gaat op tournee en is te zien in theaters bij jou in de buurt. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen. Boek nu kaarten! 

The Sound of Music is woensdag 15 september t/m zondag 19 september te zien in het ATLAS Theater!

Vriendenvoorstelling
Op deze voorstelling ontvang je als Vriend maar liefst € 10,00 korting. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je in het bestelproces inlogt (bij stap 4). 

ZET MIJ OP WACHTLIJST

Wachtlijst

Kies hieronder het aantal personen.

-
+
Kies een rang
1e rang € 52,75
3e rang € 52,75
4e rang € 52,75
5e rang € 50,25

Je bent op de wachtlijst gezet! Indien er kaarten beschikbaar komen, bellen wij de eerstvolgende op de wachtlijst.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.