Titus & Fien Winterrevue 4+
Jeugd en familie MA 26 DEC 2022
13:30 uur Rabo Zaal vanaf € 25,00

Het populaire, groene duo Titus en Fien, bekend van vele sprookjesvoorstellingen, komt in de kerstvakantie naar het ATLAS Theater met een eigen, te gekke winterrevue! In deze gloednieuwe show vol grappen, sketches en een spectaculair live orkest weet het komische duo ervoor te zorgen dat de hele zaal keer op keer dubbel ligt van het lachen. De Titus & Fien Winterrevue wordt een onvergetelijke, hilarische show, met een winters thema!

Hé oliebol! Zet je schrap want met Titus en Fien wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brúllen. Titus en Fien bereiden zich voor op de feestdagen, maar natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Waar Fien voornamelijk bezig is met lekker eten, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen. 

De Titus & Fien Winterrevue is een echte winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid! Met een prachtig decor, live orkest, grote hits, hilarische sketches en grappen en grollen, is deze voorstelling een heerlijk uitje voor de hele familie!

Maak je uitje compleet met een overheerlijke kerstlunch!
Geniet vanaf 12.00 uur van een overheerlijke kerstlunch voor de hele familie. Na afloop kun je vervolgens (met de buikjes vol) genieten van de winterse familievoorstelling. De kids hoeven zich ondertussen niet te vervelen, want in de foyer hebben we allerlei leuke activiteiten zoals een springkussen en meer! Klik hier om de lunch te reserveren.

Ga met Titus & Fien op de foto!
Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!

Samen in actie voor UNICEF
Koop in de maand december je kaarten voor deze voorstelling. Het ATLAS Theater doneert vervolgens € 1,00 per verkocht ticket aan UNICEF. Daarnaast kun je zelf ook een donatie doen via deze link. We hopen met deze actie samen met jou een mooi bedrag te kunnen doneren aan UNICEF. Lees meer.

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.