JAMAI met live-band
Tribute to Elton John
Muziek WO 20 MRT. 2024
20:00 uur Grote Zaal vanaf € 27,00
"My gift is my song … and this one for you!"

Dit theaterseizoen komt er een droom voor mij uit. Samen met mijn live-band én piano mag ik de mooiste theaters in Nederland en België bezoeken om een tribute te brengen aan mijn muzikale held, Elton John.

 

Komend jaar breng ik een kleurrijk en opzwepend concert als ode aan deze zanger, componist en pianist. Zijn muziek is de rode draad door mijn leven. De afgelopen 20 jaar leef ik mijn droom en dit jubileumjaar krijgt vanwege deze nieuwe theatershow een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen.

 

De inspiratie en voedingsbodem voor mijn creativiteit heb ik volledig te danken aan Elton John. Net als hem neem mijn werk zeer serieus, maar mezelf niet. Ik ben niet snel trots op de dingen die ik doe, maar ben wel trots dat ik nog steeds dit werk mag doen.

 

Een extroverte muzikale show over een introverte artiest.

In dit theaterconcert nemen mijn band en ik de bezoekers mee in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. Van I’m Still Standing, Cold Heart, Saturday, Rocket Man tot aan de Lion King en uiteraard terug via de Yellow Brick Road.

Ál die geweldige popsongs die mijn liefde voor het reportoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.