Joost x Roedie 8+
Uitgespeeld (try out)
Jeugd en familie VR 24 SEP 2021
19:00 uur Rabo Zaal vanaf € 25,00
"Wat als je YouTube hebt uitgespeeld? Is er leven naast en na YouTube?"

Pacman, Donkey Kong, Mario of Lara Croft, elke generatie kent zijn eigen gamehelden. Er is iets onweerstaanbaars aan de grenzeloze avonturen op het scherm. De populaire YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roedie delen deze avonturen elke dag op YouTube en zijn nu zelf game-iconen geworden.

En nu voor het eerst betreden deze jonge twintigers met hun theatervoorstelling Uitgespeeld een voor hen onbekende wereld. Ze geven kinderen en ouders een unieke inkijk in het leven van online gamers, van zowel de hoogtepunten als de worstelingen. Wat als de vrienden uit elkaar dreigen te groeien door het succes van een uit de hand gelopen hobby? En, is er leven naast en na YouTube?

Joost en Rudi brengen de digitale magie naar het podium en geven je een kijkje in het leven van een YouTuber áchter het computerscherm. 

Familiekorting: ontvang 10% korting!
Kom je met meer dan 4 personen? Dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag! Selecteer in stap 2 bij het vakje ‘Familiekorting’ het juiste aantal kaarten. In de laatste stap (stap 4) bij het besteloverzicht wordt de korting automatisch verrekend wordt bij het totaalbedrag.

Wachtlijst

Kies hieronder het aantal personen.

-
+

Je bent op de wachtlijst gezet! Indien er kaarten beschikbaar komen, bellen wij de eerstvolgende op de wachtlijst.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.