VENICE
Muziek ZA 17 SEP 2022
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 27,50

Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon, twee sets broers die tevens neven zijn maken al meer dan de helft van hun leven samen muziek. Naast het schrijven en opnemen van hun nieuwe album, leverde de band ook bijdragen aan o.a. tribute CD's voor zowel Crosby, Stills, Nash and Young als Jackson Browne. Ook toerde Venice wereldwijd met de legendarische Pink Floyd frontman Roger Waters in het kader van 'The Wall Stadium Tour'.

Gouden album en Edision voor Beste Internationale Artiest
Ter ondersteuning van de wereldwijde release van een aantal fantastisch nieuwe liedjes, keert Venice terug naar Nederland, hun ‘home away from home’, met een gloednieuwe show. Ze spelen in het ATLAS Theater splinternieuwe nummers, maar grijpen ook terug naar veel van de favoriete songs waarmee ze in Nederland beroemd zijn geworden. Ze werden beloond met een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. Kortom: deze show wil je niet missen!

De avond zal zoals gebruikelijk worden afgesloten met een uitgebreide meet & greet met de band!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.