Wat Mijn Man Niet Weet | Ladies Night
Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman
Special WO 7 FEB 2024
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 29,50

Wat Mijn Man Niet Weet is een mysterieuze en spannende komedie met in de hoofdrollen Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman. Drie jeugdvriendinnen verliezen elkaar uit het oog, vele jaren later zoeken ze elkaar weer op. Veel vragen uit het verleden én uit het heden moeten beantwoord worden. Wat is er al die jaren geleden precies gebeurd? Willen we nog steeds onze geheimen met elkaar delen? Is iedereen wel te vertrouwen of hebben we geheimen voor elkaar? En was dat ongeluk wel een ongeluk?

In Wat Mijn Man Niet Weet transformeren de actrices in hilarische en herkenbare situaties van jong naar oud, terwijl een ijzingwekkende whodunit wordt afgewikkeld. Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is en vooral, wie niet.

Heb je zin in een compleet avondje uit met je vriendinnen, moeder, dochter, zus of tante? Kom dan om 19.00 uur naar de Ladies Night en laat je verrassen!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.