Paskal Jakobsen, Paul de Munnik en Bertolf Lentink
Musketiers
Muziek WO 5 OKT 2022
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 27,50

Na drie decennia met BLØF groeide bij Paskal Jakobsen de ‘behoefte’ er iets naast te doen. Met Paul de Munnik en Bertolf Lentink heeft hij aan de keukentafel drie kwartier zitten kletsen wat het ongeveer zou moeten worden. Het resulteerde in een theatertour: de Musketiers. Tijdens de voorstelling op 5 oktober, hoor je boven alles het plezier van een stel veteranen die geen van allen meer iets te bewijzen hebben, maar dat, misschien juist daarom, tóch even doen.  

Terug Naar De Baai
Samen schreven ze hun debuutsingel ‘Terug Naar De Baai’ op dit liedje is ook de vierde musketier Daniël Lohues te horen. ‘Terug naar de Baai’ is de eerste muziek van een album dat in het najaar van dit jaar uit zal komen. Je hoort die totale vrijheid in het maakproces, waarover ze maar niet uitgepraat raken. Van vier mannen samen in een fijne boerderij die elke dag met niets beginnen en aan het eind van de dag blij verbaasd zijn over wat die dag heeft opgeleverd. ‘Terug Naar de Baai’ is te beluisteren op onder andere Spotify. En uiteraard te horen tijdens hun voorstelling bij ons in het ATLAS Theater.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.