Another Kind of Blue
WAVE
Dans VR 25 FEB 2022
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 23,50

Choreograaf David Middendorp brengt onder de titel ‘WAVE’ opnieuw een verrassende en spannende mix van moderne dans en technologie. In het gloednieuwe ‘Fractals’ spelen zandpatronen, geluidsgolven en repeterende dansfiguren een fascinerend bewegingsspel met elkaar. Ook nieuw op het repertoire is ‘Wereldleiders 2.0’, geïnspireerd op een tv-dialoog tussen Hillary Clinton en Donald Trump, die elkaar op een kinderlijk directe en wrede manier voor het oog van de wereld totaal afbraken en vernederden. Daarnaast zie je drie van Middendorps beste en geliefdste dansstukken: ‘Airman’, ‘Flyland in a room’ en ‘Face Machine’.

Met respectievelijk drones, levensgrote animaties en een op het fenomeen selfie geïnspireerde choreografie laat Middendorp de echte en de digitale wereld samensmelten in spectaculaire beelden en zet hij je op een speelse manier aan het denken over hoe technologie ons leven en onze wereld beïnvloedt. Net als zijn vorige voorstellingen is ook ‘WAVE’ geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Vriendenvoorstelling
Op deze voorstelling ontvang je als Vriend maar liefst € 10,00 korting. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je in het bestelproces inlogt (bij stap 4). 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.