Werken in het ATLAS Theater

Het ATLAS Theater in Emmen is sinds oktober 2016 open. Met een avontuurlijke programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud in Emmen en de wijde omtrek. Naast de grote zaal, oftewel Rabo Zaal, met meer dan 800 stoelen en een vlakke vloerzaal, de Dagblad van het Noorden Zaal,  met 300 stoelen / 1.000 staanplaatsen, is het theater voorzien van diverse vergader- en feestzalen en eigen horecavoorzieningen. Naast voorstellingen zijn in het ATLAS Theater ook mogelijkheden voor diverse zakelijke evenementen. Het ATLAS Theater is een onlosmakelijk onderdeel van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

In het ATLAS Theater werken veel mensen om de gasten een wereldse avond uit te bezorgen. Werken in het ATLAS Theater betekent werken in een professionele organisatie met enthousiaste mensen. Wil jij als medewerker, stagiair of vrijwilliger een steentje bijdragen?
Kijk dan regelmatig op onze website voor de nieuwste vacatures. Of volg ons via sociale media. Wij communiceren vacatures ook via Facebook en Twitter.

Onze vacatures

Medewerker Frontoffice
Gastheer / Gastdame

Meer informatie & solliciteren >

 

Vrijwilligers M/V

Meer informatie & solliciteren >