HOERA! 

Het ATLAS Theater bestaat in oktober 2021 maar liefst vijf jaar en dat vieren we door het gehele seizoen met leuke activiteiten en acties. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle festiviteiten rondom het vijfjarig bestaan van het ATLAS Theater. 

Jubileum spelshow 
We hebben ons jubileumweekend afgetrapt met onze Jubileum Spelshow á la 'Ik hou van Holland'. Met als presentator Arno van der Heyden, onze burgervaders als teamcaptains, Karin Bloemen, Tineke Schouten, Peter Heerschop en Charly Luske in de teams en niemand minder dan onze eigen theaterdirecteur Machteld van der Werf in de jury én als joker. Het was een geweldig feest en een spetterende uitzending! Gemist? Of gewoon nog een keer kijken? Dat kan hieronder!

Jubileumweekend
In het weekend van vrijdag 15 oktober t/m zondag 17 oktober vierden wij onze verjaardag. Bekijk hieronder de aftermovie van het geslaagde feestje!

Maar er is meer
Los van het jubileumweekend en onze jubileum spelshow hebben we dit seizoen natuurlijk nog veel meer in het vooruitzicht. De mooiste musicals, swingende muziekvoorstellingen, hilarisch cabaret en ontroerend theater. Want 5 jaar ATLAS, dat vieren we niet zomaar. Dat vieren we GROOTS. 

Houd deze pagina in de gaten voor nog meer mooie acties en leuke feestelijkheden rondom ons vijfjarig jubileum.

Bekijk hier alle voorstellingen

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.