Let op: een Vrienden lidmaatschap neemt enkele dagen in beslag!

Ben jij ook een theaterliefhebber?
De vereniging van Vrienden van het ATLAS Theater, heeft het afgelopen jaar een flinke Vriendenkring opgebouwd. Een groep van ruim 1.000 theaterliefhebbers, die cultuur, en theater in het bijzonder, een warm hart toedragen. Als blijk van waardering laten wij de Vrienden genieten van een aantal aantrekkelijke en bijzondere voordelen.

Een Vriend:

 • kan als eerste het programma van het nieuwe seizoen online bekijken.
 • heeft voorrang bij het bestellen van theaterkaarten voor het nieuwe theaterseizoen.
 • krijgt Vriendenkorting op geselecteerde voorstellingen.
 • is als eerste op de hoogte van nieuwtjes, extra voorstellingen en speciale aanbiedingen.

Contributie
We zijn nu halverwege het seizoen 2022-2023, dus is de contributie naar beneden aangepast. Als je nu Vriend wordt van het ATLAS Theater betaal je €20,00 voor één persoon en €30,00 voor één persoon plus partner. Aan het begin van het volgende seizoen 23-24 gaat dan de gebruikelijke contributie weer in. Het lidmaatschap loopt automatisch door, tenzij u zich afmeldt vóór het einde van het volgende seizoen.

Word Vriend!
Geef je op als Vriend van het ATLAS Theater. Klik hier voor meer informatie en aanmelding of neem contact op met info@vriendenatlastheater.nl. Volg de Facebookpagina van de Vrienden voor meer informatie en om op de hoogte te blijven!

Vrienden voorstellingen
 • MUSICAL
  Checkpoint Charlie
  Een musical over de muur die hen verdeelt én verbindt
  VR 14 APR
  20:00
Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.