Let op: het kan enkele dagen duren voordat je als Vriend geregistreerd staat! 

Ben jij ook een theaterliefhebber?


De vereniging van Vrienden van het ATLAS Theater, heeft het afgelopen jaar een flinke Vriendenkring opgebouwd. Een groep van ruim 1.200 theaterliefhebbers, die cultuur, en theater in het bijzonder, een warm hart toedragen. Als blijk van waardering laten wij de Vrienden genieten van een aantal aantrekkelijke en bijzondere voordelen.

Een Vriend:

  • kan als eerste het programma van het nieuwe seizoen online bekijken.
  • heeft voorrang bij het bestellen van theaterkaarten voor het nieuwe theaterseizoen.
  • krijgt Vriendenkorting op geselecteerde voorstellingen.
  • is als eerste op de hoogte van nieuwtjes, extra voorstellingen en speciale aanbiedingen.

Contributie

Als je nu Vriend wordt van het ATLAS Theater betaal je €30,00 voor één persoon per jaar en €50,00 voor één persoon plus partner per jaar. Het lidmaatschap loopt automatisch door, tenzij je je afmeldt vóór het einde van het volgende seizoen.

Word Vriend!

Geef je op als Vriend van het ATLAS Theater. Klik hier voor meer informatie en aanmelding of neem contact op met info@vriendenatlastheater.nl. Volg de Facebookpagina van de Vrienden voor meer informatie en om op de hoogte te blijven!

Actie Vriend werft Vriend

Tijdens de preview op 8 september jl. zijn de winnaars bekend gemaakt van de actie Vriend werft Vriend d.m.v. een trekking onder de deelnemers door Rob Wilhelm.

  • Eerste prijs: Hennie en Willem Lans: 2 vrijkaarten voor de musical Jesus Christ Superstar, datum in overleg
  • Tweede prijs: Annethe Sertyurek: 1 x theaterdiner (2 gangen, incl. 2 consumpties) voor 2 personen in het Theaterrestaurant
  • Derde prijs: Joop en Johanna Lanjouw: 1 x Rode Loper arrangement voor 2 personen, tijdens één van de bezochte voorstellingen

De winnaars zijn op de hoogte gebracht.
Wij willen alle deelnemers nogmaals hartelijk danken voor het aandragen van nieuwe Vrienden.

Vrienden voorstellingen
Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.