Maak je avond naar het theater compleet met een á la carte diner in ons Theaterrestaurant!

klik hier om de menukaart te bekijken!

Bel ons om een tafel te reserveren!
(het is momenteel helaas niet mogelijk om dit online te boeken) 

Maak je avond in het theater compleet met één van onderstaande arrangementen!

Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling bieden wij je de mogelijkheid om een aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en drankje. Op deze manier hoef je niet meer in de rij te staan. Geniet bijvoorbeeld van Hollandse hapjes, een schaal bitterballen of zoete lekkernijen.

Bel ons om je arrangement bij te bestellen wanneer je al een ticket voor de voorstelling hebt of bestel het arrangement direct mee tijdens het bestelproces van de voorstelling (stap 2)!


Warm welkom arrangement
Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een kopje koffie, thee of cappuccino. Daarbij serveren wij heerlijke zoetigheid.
€ 5,00 p.p.

Spotlight arrangement
Geniet van extra service en heerlijke hapjes; er staat een gereserveerd tafeltje met het door jou gekozen drankje voor je klaar in de pauze. Na de voorstelling staat er ook een tafeltje voor je klaar en geniet je van een drankje naar keuze uit het Hollands assortiment, met een heerlijke borrelplank, gevuld met o.a. kaas, worst, nacho’s en bitterballen (ook vega opties mogelijk). Indien er geen pauze in de voorstelling is, serveren wij twee drankjes na afloop.
€ 11,25/€ 15,00 p.p. (indien er geen drankje bij de voorstelling is inbegrepen)

Rode loper arrangement
Laat je tijdens je bezoek volledig ontzorgen! Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling staat er een tafel voor u gereserveerd. Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een ontvangst met koffie/thee of cappuccino met heerlijke zoetigheid. In de pauze staat er een drankje voor je klaar en na de voorstelling geniet je van een drankje naar keuze uit het Hollands assortiment en een heerlijke borrelplank, gevuld met o.a. kaas, worst, nacho's en bitterballen (ook vega opties mogelijk). Indien er geen pauze in de voorstelling is, serveren wij de drankjes na afloop.
€ 16,25/€ 20,00 p.p. (indien er geen drankje bij de voorstelling is inbegrepen)

Nagenietarrangement - bitterballen
Gezellig napraten aan een gereserveerde tafel na afloop van de voorstelling? Doe het onder het genot van een schaaltje bitterballen (ook vega mogelijk) inclusief een drankje uit het Hollands assortiment. Indien er geen pauze in de voorstelling is, serveren wij twee drankjes na afloop.
€ 7,65/€ 11,40 (indien er geen drankje bij de voorstelling is inbegrepen)

Nageniet arrangement – nacho’s
Gezellig napraten aan een gereserveerde tafel na afloop van de voorstelling? Doe het onder het genot van nacho’s met warme kaassaus en topping en een drankje uit het Hollands assortiment. Indien er geen pauze in de voorstelling is, serveren wij twee drankjes na afloop.
€ 10,75 /€ 14,50 (indien er geen drankje bij de voorstelling is inbegrepen)

Jeugd & familie arrangementen

Kids arrangement - friet
Geniet na de voorstelling met het hele gezelschap van lekkere frietjes mét snack naar keuze en een flesje frisdrank.
€ 8,00

Kids arrangement – poffertjes
Geniet na de voorstelling met het hele gezelschap van heerlijke poffertjes en een flesje frisdrank.
€ 8,00

Volwassenen arrangement
Liever iets anders dan een kids arrangement? Kies dan voor het volwassenen arrangement zodat je ook kunt nagenieten terwijl de kinderen eten. Ontvang een kopje koffie, thee of cappuccino met daarbij heerlijke zoetigheid.
€ 5,00

Zoete puntzak
Lekker na de voorstelling: een puntzak speciaal voor kinderen, goed gevuld met diverse snoepjes.
€ 6,85

Winnaar MM Culinair

Onze chef heeft tijdens de 9e editie (2019) van MM Culinair een prijs gewonnen voor het beste gerecht. Hoera! Het winnende gerecht was de bitterbal van bittere chocolade met duindoorn, grapefruitmayonaise, whiskyparfait en aarde.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.