Maak je avond naar het theater compleet met een á la carte diner in ons Theaterrestaurant!

klik hier om de menukaart te bekijken!

RESERVEER NU

Maak je avond in het theater compleet met één van onderstaande arrangementen!

Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling bieden wij je de mogelijkheid om een aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en drankje. Op deze manier hoef je niet meer in de rij te staan. Geniet bijvoorbeeld van Hollandse hapjes, een schaal bitterballen of zoete lekkernijen.

RESERVEER NU


Warm welkom arrangement
Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een kopje koffie, thee of cappuccino. Daarbij serveren wij een heerlijke koek!
€ 3,85 p.p.

Pauze arrangement
Wij hebben een plankje Hollandse hapjes met je pauzeconsumptie (indien aangeboden) voor je klaar staan als de pauze begint. Indien de voorstelling geen pauze heeft, ontvang je het arrangement na afloop van de voorstelling.
€ 5,50/€ 8,25 p.p.

Aftershow arrangement
Gezellig napraten na afloop van de voorstelling? Doe het onder het genot van een schaal bitterballen! Inclusief een drankje naar keuze uit het Hollandse assortiment.
€ 6,00 p.p.

Zoete puntzak kids
Lekker na de voorstelling: een puntzak speciaal voor kids, goed gevuld met popcorn, diverse snoepjes en een kleurrijke lolly.
€ 6,00 p.p.

Familie arrangement
Snack met het hele gezin na afloop van de voorstelling! Geniet van een puntzak frites (incl. saus) met een snack naar keuze en een glas fris.
€ 6,50 p.p.

Winnaar MM Culinair

Onze chef heeft tijdens de 9e editie (2019) van MM Culinair een prijs gewonnen voor het beste gerecht. Hoera! Het winnende gerecht was de bitterbal van bittere chocolade met duindoorn, grapefruitmayonaise, whiskyparfait en aarde.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.