Het ATLAS Theater biedt verschillende educatieve activiteiten voor het basis- en voortgezet onderwijs om de magie van theater te laten beleven. Leren over en mét kunst en cultuur, want: kunst verrijkt, stimuleert, reflecteert, inspireert én geeft plezier!

Schoolvoorstellingen voor het basisonderwijs

Voor komend schooljaar hebben we superleuke voorstellingen geselecteerd. De voorstellingen die gaan over emoties en geprogrammeerd staan zijn: Raad eens hoeveel ik van je hou, Behoorlijk Boos en Dido & Aïsha. Maar ook oude verhalen zoals Don Quichot en De Vliegende Hollander komen aan bod. Daarnaast maken we in Willem Junior kennis met Willem van Oranje.

Bij iedere voorstelling wordt lesmateriaal aangeleverd, passend bij de kerndoelen en niveaus van de doelgroep.

Bekijk het aanbod en schrijf je klas in!

Benieuwd naar ons aanbod? Klik op de volgende link voor onze digitale brochure: Educatie aanbod – schoolvoorstellingen ’22-’23

Direct inschrijven? Klik dan op deze link: Inschrijfformulier

Heb je wel eens een voorstelling bezocht in het theater? Weet je wat er allemaal gebeurt voordat het doek op kan gaan? Wat is een Jan-Willempje en hoe ziet een balletvloer er eigenlijk uit? Samen met een technicus vind je een antwoord op al deze vragen en ontdek je nóg meer over de wereld achter de schermen van het theater.

Geschikt voor groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs en alle leerjaren van het voortgezet onderwijs (afgestemd op de doelgroep).

Max. aantal leerlingen: 20
Duur: 1,5 uur
Kosten: €95,-
Periode: op aanvraag

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over schoolvoorstellingen, workshops, rondleidingen of projecten op maat? Neem dan contact op met Joyce van Dooren via educatie@atlastheater.nl.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.