Het ATLAS Theater biedt verschillende educatieve activiteiten voor het basis- en voortgezet onderwijs om de magie van theater te laten beleven. Leren over en mét kunst en cultuur, want: kunst verrijkt, stimuleert, reflecteert, inspireert én geeft plezier!

Schoolvoorstellingen voor het basisonderwijs

Voor komend schooljaar hebben we superleuke voorstellingen geselecteerd: denk bijvoorbeeld aan het Poppetje van Papier (finalist in het tv-programma Holland’s Got Talent) of De nieuwe kleren van de keizer naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Ook kijken we erg uit naar de voorstelling van de Vuilnismannen waarin o.a. kliko’s tot leven komen en veel interactie is met het publiek. En in deze wereld van vele schermpjes mag uiteraard de voorstelling Ik zie je! Niet ontbreken.

Bij iedere voorstelling wordt lesmateriaal aangeleverd, passend bij de kerndoelen en niveaus van de doelgroep.

Bekijk het aanbod en schrijf je klas in!

Benieuwd naar ons aanbod? Klik op de volgende link voor onze digitale brochure: Educatie aanbod – schoolvoorstellingen ’21-’22

Direct inschrijven? Klik dan op deze link: Inschrijfformulier

Heb je wel eens een voorstelling bezocht in het theater? Weet je wat er allemaal gebeurt voordat het doek op kan gaan? Wat is een Jan-Willempje en hoe ziet een balletvloer er eigenlijk uit? Samen met een technicus vind je een antwoord op al deze vragen en ontdek je nóg meer over de wereld achter de schermen van het theater.

Geschikt voor groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs en alle leerjaren van het voortgezet onderwijs (afgestemd op de doelgroep).

Max. aantal leerlingen: 20
Duur: 1,5 uur
Kosten: €95,-
Periode: op aanvraag

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over schoolvoorstellingen, workshops, rondleidingen of projecten op maat? Neem dan contact op met Mirjam Schuiling via educatie@atlastheater.nl

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.