"Mijn kinderen vonden het fantastisch tijdens de Kids Afterparty"

Sylvia

Altijd feest met onze eigen Kids Afterparty
Iedere jeugdvoorstelling (tot 8+ jaar) kent na afloop een te gekke afterparty. We hebben een springkussen in de foyer staan, draaien swingende muziek en hebben een grote snoepkraam met suikerspinnen en veel lekkers. Ook ontmoet je onze mascotte Aatje en kun je een mooie balloncreatie mee naar huis nemen! De perfecte middelen voor een te gekke afterparty.*

Vier je kinderfeestje in ATLAS!
Vier je droomfeestje in het theater! Ben jij binnenkort jarig en zoek je een leuke plek om je kinderfeestje te vieren? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes naar het ATLAS Theater voor een leuke of spannende voorstelling. De jarige Job of Jet krijgt van ons het theaterkaartje gratis, daarnaast versier je je eigen cake en krijg je van ons onbeperkt limonade. Je sluit je verjaardag af met een puntzak friet met mayo en een snack naar keuze (kroket, frikandel, kipnuggets)!

De kosten voor het kinderfeestje bedraagt € 7,00 per kind (minimaal 4 kinderen excl. kaartje) en is in combinatie met het bijwonen van een voorstelling. Reserveren kan tijdens openingstijden via telefoonnummer +31 (0)591 850 856 of info@atlastheater.nl

Kleur en win
Wist je dat je elke maand kans kan maken op een gratis kaartje voor een familievoorstelling naar keuze?! Download hier de kleurplaat van Aatje of haal een exemplaar op bij de Theaterkassa. Maak een mooie creatie en lever je kleurplaat in bij de Theaterkassa en maak (elke maand tijdens het theaterseizoen) kans op een gratis kaartje voor een familievoorstelling naar keuze!

*Kids Afterparty is altijd onder voorbehoud

Jeugd & familievoorstellingen

De ATLAS spreekbeurtkoffer
Vind jij het theater ook zo leuk? En wil je weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Leen dan onze ATLAS spreekbeurtkoffer voor het basisonderwijs! Deze koffer bevat informatie over het theater en verschillende voorwerpen om te laten zien aan je klasgenoten, zoals: entreekaartjes, een USB-stick met foto’s en filmpjes, kleurenfilters en nog veel meer. Kortom: alles wat je nodig hebt om de show te stelen! 

De ATLAS spreekbeurtkoffer mag je 2 weken lenen en is gratis. Je betaalt alleen € 25,- borg. Dit bedrag krijg je weer terug als je de koffer compleet inlevert. Wil jij de ATLAS spreekbeurtkoffer lenen? Neem dan contact op met de Theaterkassa.

Doe-het-lekker-zelf!
Een eigen ATLAS masker maken? Download hier het masker en knip 'm uit. Versier het masker met mooie stickers, glitters, vingerverf, stiften; het mag allemaal. Plak 'm op een stokje en maak een foto van jezelf!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.