"Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn het ATLAS Theater enorm dankbaar. Op alle fronten werd er hard gewerkt om deze dag te laten slagen."

Peter Nillesen

Het ATLAS Theater biedt een professioneel podium aan culturele organisaties binnen de gemeente Emmen en ver daar buiten, denk hier bij (amateur) theatergezelschappen, dansscholen, gym- en toneelverenigingen, koren en orkesten. Iedereen is welkom om de magie van het theater bij ons vanaf het podium te beleven!

Wij denken graag met u mee en kunnen uw event begeleiden van A tot Z. Denk hierbij aan de kaartverkoop, de marketing, maar ook de techniek! Onze ervaren technici kunnen uw evenement met de modernste technische middelen ondersteunen. In zowel de Grote Zaal als de Dagblad van het Noorden Zaal zijn uiteenlopende beeld- en geluidsopstellingen mogelijk! 

Om theater voor iedereen toegankelijk te maken bieden wij aan culturele organisaties een speciaal cultureel (gereduceerd) tarief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie Schulte via het e-mailadres n.schulte@atlastheater.nl of per telefoonnummer +31 (0)6 82 05 21 37. Klik hier om direct een vrijblijvende offerte op te vragen.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.