"Wat een heerlijke avond! Erg leuke stands en goede muziek na afloop!"

Karin

Het ATLAS Theater organiseert bij speciaal geselecteerde voorstellingen een super gezellige Ladies Night, een avond met je vriendinnen om niet te vergeten!

Het ATLAS Theater wordt om 19.00 uur getransformeerd (een uur voor aanvang) naar een waar walhalla voor vrouwen. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een feestelijk welkomstdrankje en kunnen bezoekers heerlijk shoppen bij de verschillende stands van plaatselijke ondernemers. Er is voor iedereen wat wils! Er staan stands met sieraden, cosmetica, kleding, verzorgingsproducten en meer! Daarnaast worden er heerlijke hapjes en drankjes bereid door een chef-kok. Ook leuk: na afloop krijgt iedereen wat leuks mee naar huis!

Heb je zin in een compleet avondje uit met je vriendinnen, moeder, dochter, zus of tante? Kom dan naar één van onze Ladies Nights en laat je verrassen!

Opgeven als standhouder?
Gratis je producten verkopen in een theater vol vrouwen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe (lokale) bedrijven die leuke producten voor vrouwen willen verkopen of demonsteren! Interesse? Stuur dan een mailtje naar communicatie@atlastheater.nl.

Ladies Night 2023
Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.