Welkom bij Oui We het jongerenplatform voor een onvergetelijke ervaring bij het ATLAS Theater! Wij organiseren events, programmeren theatervoorstellingen, geven kijktips en fixen korting voor je! Wil je altijd op de hoogte blijven volg ons dan op Insta en Tiktok.

Huidige evenementen en acties
Bij ATLAS willen we jouw stem horen! Samen met leeftijdsgenoten creëer en organiseer je toffe evenementen. Als ambassadeur vertegenwoordig je het ATLAS Theater en ben je verantwoordelijk voor een specifiek onderdeel met je team. Heb jij interesse om als influencer, programmeur of event manager deel uit te maken van ons team?

Wat krijg jij ervoor terug?
Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden en hebt gratis toegang tot geselecteerde voorstellingen en evenementen. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen en ontmoet nieuwe mensen. Bovendien heb je als jongere invloed binnen het theater. Sluit je aan en maak een verschil bij ATLAS!

Enthousiast geworden? Meld je hier aan!

Altijd korting pakken!
Wist je dat je voor slechts 10 euro naar het theater kunt als je tussen de 14 en 23 jaar oud bent en de voorstelling niet is uitverkocht? Met theater voor een Donnie! Verder hebben wij voor geselecteerde voorstellingen de 1+1 vriendenactie, waarbij je gratis een vriend mee mag nemen naar een voorstelling. Deze acties worden altijd aangekondigd op onze Insta, dus vergeet ons niet te volgen.

Contact
Heb jij een tof idee, wil je samenwerken of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een DM op Instagram of email naar: educatie@atlastheater.nl

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.