Aanvangstijden
Om je medebezoekers en de optredende gezelschappen een plezier te doen, vragen wij je om op tijd te komen. Als je te laat bent, bestaat er een kans dat je niet meer naar binnen kunt. Afhankelijk van de voorstelling kun je het eerste deel bekijken op het televisiescherm vanuit de foyer en na de pauze in de zaal plaatsnemen.

Goed voorbereid

  • Zorg dat je niks van de voorstelling mist en kom op tijd
  • De zaal gaat circa 15 minuten voor aanvang van de voorstelling open.
  • Maak gebruik van onze gratis garderobe
  • Zorg dat het geluid van je telefoon uitstaat
  • Maak geen foto’s of video’s
  • Slechthorend? Reserveer geluidversterking bij de Theaterkassa
  • Kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Garderobe
Uit veiligheidsoogpunt vragen wij u uw jas af te geven bij de garderobe. De bewaakte garderobe is bij de entreeprijs van onze voorstellingen inbegrepen, mits anders is aangegeven. U kunt tot een uur na afloop van de voorstelling gebruik maken van de bewaakte garderobe, daarna hangen wij uw jas op een kapstok die voor de garderobe staat.

Gastprogrammering
Naast de door het theater zelf geprogrammeerde voorstellingen vinden voorstellingen plaats die door anderen georganiseerd worden op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid als ‘gastprogrammering’. Het ATLAS Theater kan niet aangesproken worden op de entreeprijs, de kwaliteit en de inhoud van deze voorstellingen.

Verloren voorwerpen
Heb je een voorwerp verloren? Meld je dan op de dag zelf bij de Theaterkassa. Kom je er pas later achter? Klik dan hier om te zien of je voorwerp is gevonden. Wij plaatsen alle gevonden voorwerpen online.

Staat je verloren voorwerp na een week nog niet op de website? Dan hebben wij het helaas niet gevonden. Staat je verloren voorwerp er wel tussen? Klik op je gevonden voorwerp, beantwoord een paar vragen zodat wij zeker weten dat het voorwerp van jou is. Je kunt daarna je gevonden voorwerp ophalen.

Algemene voorwaarden
Het ATLAS Theater verklaart de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD) van toepassing. Deze zijn in juli 2012 gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012 en kun je via deze link bekijken. De Algemene Bezoekersvoorwaarden liggen ook ter inzage bij de Theaterkassa. 

Indien sprake is van reserveringen in ons Theaterrestaurant of reserveringen voor evenementen en activiteiten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing, de voorwaarden kun je via deze link bekijken. 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.