Bent u op zoek naar een naar een unieke en inspirerende locatie voor uw bijeenkomst? Bij het ATLAS Theater kunt u terecht voor zakelijke bijeenkomsten zoals een vergadering, congres of receptie. Een zakelijk event in het ATLAS Theater staat gegarandeerd voor een bijzondere, inspirerende ervaring.

Vergadering

Het ATLAS Theater beschikt over zeven inspirerende vergaderruimtes waarvan elke zaal gethematiseerd is naar een theatergenre. De zalen bieden ruimte voor bijeenkomsten van 10 tot 150 personen en zijn voorzien van alle moderne (communicatie)faciliteiten.

Bekijk zaalopstellingen

Congres

Het ATLAS Theater beschikt over zeven inspirerende vergaderruimtes waarvan elke zaal gethematiseerd is naar een theatergenre. De zalen bieden ruimte voor bijeenkomsten van 10 tot 150 personen en zijn voorzien van alle moderne (communicatie)faciliteiten.

Personeelsuitje

Bent u verantwoordelijk voor het plannen van een personeelsuitje voor uw bedrijf, afdeling of voor een grote groep collega's? Kom dan naar het ATLAS Theater en beleef een fantastisch avondje uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een theatershow met voorafgaand een diner in ons Theaterrestaurant of een borrel in het ATLAS Café? Graag helpen wij u verder met het vinden van een geschikte voorstelling voor uw uitje.

Bedrijfsfeest

Hebben jullie een uitje met het hele bedrijf? Wij organiseren grote bedrijfsfeesten tot 1000 personen. Van horeca tot techniek en van entertainment tot aankleding. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum of het vieren van successen. Gezamenlijk genieten van een heerlijk buffet en drankjes. Ook is er alle ruimte voor een feestavond met dj of band zodat er swingend kan worden afgesloten.

Diner

Dineren op een unieke locatie? Wij kunnen onze theaterzalen omtoveren tot prachtige dinerlocaties! Zo kunt u bijvoorbeeld dineren op het podium van de Grote Zaal en is er ruimte voor diverse (grote) opstellingen in de Dagblad van het Noorden Zaal. Met techniek in eigen huis kleden wij de zalen geheel naar wens aan, bijvoorbeeld met een kleurenthema dat past bij uw bedrijf!

Activiteiten

Een unieke activiteit mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw evenement. Maak uw zakelijke bijeenkomst nog onvergetelijker met een leuke (teambuilding)activiteit of kijk achter de schermen bij WILDLANDS. Wilt u aandacht besteden aan een specifiek thema? Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

neem contact op

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.