Speciale acties & kortingen
Er zijn soms speciale kortingsacties voor bepaalde voorstellingen. Deze kortingen zijn niet van toepassing op reeds gekochte kaarten. Wanneer kaarten met een kortingspas zijn aangeschaft, dan dien je deze bij de ticketcontrole te tonen. Indien je op dat moment niet over een kortingspas beschikt, dan heeft het theater het recht om de prijs van je ticket aan te passen.

Korting voor jongeren
Jongeren van 14 tot en met 23 jaar kunnen voor maar € 10,- naar alle niet-uitverkochte voorstellingen in het ATLAS Theater. Ideaal om op een laagdrempelige (én voordelige) manier kennis te maken met het theater!

Een kwartier voor aanvang kopen de jongeren, op vertoon van hun ID-kaart een kaartje voor slechts € 10,- bij de Theaterkassa. Dit geldt alleen voor voorstellingen die niet uitverkocht zijn, houd dus goed onze website in de gaten, want hier kun je van te voren zien of een voorstelling uitverkocht is. De kortingen zijn niet in combinatie te gebruiken met andere acties en gelden voor één persoon. M.u.v. voorstellingen met een horeca arrangement en gastprogrammering.

Vrienden-, WILDLANDS- en Bibliotheekkorting
Speciaal voor de Vrienden van ATLAS, abonnementhouders van WILDLANDS en leden van de bibliotheek zijn een aantal voorstellingen geselecteerd waarbij een speciale prijs geldt. Deze voorstellingen staan aangegeven met (Vriend), (bieb-pas) en (WILDLANDS) op de voorstellingspagina. Abonnementhouders van WILDLANDS en de leden van de Bibliotheek kunnen op vertoon van hun pas alleen kaarten kopen aan de Theaterkassa. Maximaal twee kaarten per pas. De korting is niet van toepassing op reeds gekochte kaarten.

Sirene Sale: iedere maand alarm voor 50% korting!
De eerste maandag van de maand stipt om 12.00 uur, wanneer het Emmense luchtalarm getest wordt, start bij het ATLAS Theater de Sirene Sale! Op dit moment is er één voorstelling die voor de helft van de prijs in verkoop gaat. Wees er snel bij, de hoeveelheid kaarten is beperkt en de actie is enkel 24 uur lang geldig! Via Facebook en atlastheater.nl houden we je op de hoogte.

De korting geldt alleen gedurende het theaterseizoen en voor de reguliere/professionele voorstellingen en is niet van toepassing op reeds gekochte kaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Wees niet getreurd, iedere maand is er een Sirene Sale en je krijgt dus iedere maand de kans om een voorstelling voor maar de helft van de prijs te bezoeken. Je kunt natuurlijk ook voordelig je vrienden en/of familie meenemen!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.