"Alles is naar wens verlopen. We zijn jullie erg dankbaar en kijken terug op een zeer geslaagde avond!"

Christa Vedelaar – Gemeente Emmen

Door de coronacrisis wint online en hybride bijeenkomsten snel terrein. Vergaderen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten kunnen door de coronacrisis niet altijd meer fysiek op dezelfde locatie, waardoor de meeste bijeenkomsten nu (gedeeltelijk) online zullen plaatsvinden. Door onze technische voorzieningen zijn wij in staat om uw event in een handomdraai hybride te maken waarbij het mogelijk is om live ontmoetingen te combineren met online publiek.

Lees meer!

Ruimte voor grote events, congressen en vergaderingen. Het ATLAS Theater biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot maximaal 2.500 personen.

Cultuurliefhebbers, congresbezoekers en feestgangers voelen zich uit en thuis in het ATLAS Theater. Het stadstheater heeft een grote schouwburgzaal en een kleinere multifunctionele vlakkevloerzaal. Ook beschikt het theater over vele flexibele vergaderruimtes met alle moderne multimediale faciliteiten. Het ATLAS Theater is daardoor uitstekend geschikt voor al uw zakelijke arrangementen, bijeenkomsten en evenementen. Of het nu gaat om een groot symposium, een congres, een bedrijfsfeest, vergadering of een compleet verzorgd gala: het ATLAS Theater biedt u en uw gasten een belevenis om nooit te vergeten.

Vergaderruimtes
Onze zeven strak ingerichte vergaderzalen zijn geschikt voor bijeenkomsten van 10 tot 140 personen. De zalen zijn voorzien van alle moderne (communicatie)faciliteiten, zoals gratis wifi, tv-scherm met soundbar, laptop, climate control en flipover. Zalen 3 en 5 beschikken standaard over een beamer met projectiescherm. 

Arrangementen
Tijdens een vergadering is het mogelijk om een vergaderarrangement bij te boeken. Bij alle vergaderarrangementen is naast zaalhuur onbeperkt koffie, thee, koekjes, mintjes, moccaboontjes en verschillende soorten fruitwater (komkommer, citroen/sinaasappel en gember) inbegrepen. Afhankelijk van het arrangement is een heerlijk lunchbuffet, pauzelekkernij en/of tweegangendiner inclusief. De arrangementen kunnen genuttigd worden in ons sfeervolle Theaterrestaurant.

Twee prachtige theaterzalen
Onze Rabo Zaal (800 stoelen) is zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, zowel in de sfeervolle zaal als op het ruime podium. De Dagblad van het Noorden Zaal is een multifunctionele vlakkevloerzaal met een inschuifbare tribune van 300 stoelen en maximaal 500 staanplaatsen, hierdoor is de zaal geheel naar wens in te richten. In beide zalen zijn de mogelijkheden eindeloos: denk aan het organiseren van congressen, bedrijfsfeesten, evenementen, gala's, workshops, diners, lezingen en meer. Maar ook voor particulieren zijn de mogelijkheden eindeloos denk aan bruiloften, uitvaarten en jubilea.

Beide zalen beschikken over de nieuwste theatertechnische voorzieningen en ondersteuning door onze eigen theatertechnici.

Neem contact met ons op!
Wij denken graag mee! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales via e-mailadres zakelijk@atlastheater.nl of per telefoonnummer (0)591 690 253.

Wil jij jouw medewerkers, vrienden of familie een onvergetelijk uitje bezorgen? Kom dan quizzen in het ATLAS Theater samen met Quizzzit. Maak gebruik van een doorontwikkeld quizconcept, met de leukste en beste presentatoren. Bekijk hier de promo video. Met de op maat gemaakte quiz heb je maximale interactie, variatie en engagement: een succesvol uitje is gegarandeerd! Ook het toevoegen van unieke vragen speciaal over bijvoorbeeld jouw organisatie  is geen enkel probleem. Voor grote en kleine groepen van 30 tot 800 personen, bij Quizzzit kan het allemaal!

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via e-mailadres zakelijk@atlastheater.nl of per telefoonnummer (0)591 690 253. Samen met Quizzzit maken wij een onvergetelijk Quiz Event!

Sfeerfoto 008

Ben je een bedrijfsuitje aan het plannen en wil je een keer iets anders dan een standaard personeelsuitje? Kom dan naar het ATLAS Theater en beleef een prachtige theatershow!

Bekijk hier de mogelijkheden

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.