"Dankzij het meedenken en de bereidheid om alles te doen om een event tot een succes te maken, kijken wij met een ontzettend fijn gevoel terug op onze samenwerking!"

Daniëlle Idema - Bij Daan Events

De unieke combinatie van natuur, cultuur en entertainment biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke, particuliere en educatieve activiteiten. Van vergadering, tot diner en van productpresentaties tot bedrijfsfeest. Evenementen, congressen, bruiloften en familiedagen, het kan allemaal!

Vergaderruimtes
Onze zeven strak ingerichte vergaderzalen zijn geschikt voor bijeenkomsten  van 10 tot 150 personen. De zalen zijn voorzien van alle moderne (communicatie)faciliteiten, zoals gratis wifi, tv-scherm met soundbar, laptop, climate control en flipover. Zalen 3, 4 en 5 beschikken standaard over een beamer met projectiescherm. 

Arrangementen
Het ATLAS Theater biedt een 2-, 4-, 8- en 12-uurs vergaderarrangement aan. Bij al deze vergaderarrangementen is naast zaalhuur onbeperkt koffie en thee, koekjes, mintjes en flessen Chaudfontaine inbegrepen. Afhankelijk van het arrangement is een heerlijk lunchbuffet, pauzelekkernij en/of tweegangendiner inclusief. De arrangementen kunnen genuttigd worden in ons sfeervolle Theaterrestaurant of in ons gezellige ATLAS Café.

Twee prachtige theaterzalen
Onze Rabo Zaal (822 stoelen) is zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, zowel in de sfeervolle zaal als op het ruime podium. De Dagblad van het Noorden Zaal is een multifunctionele vlakkevloerzaal met een inschuifbare tribune van 300 stoelen en maximaal 500 staanplaatsen, hierdoor is de zaal geheel naar wens in te richten. In beide zalen zijn de mogelijkheden eindeloos: denk aan het organiseren van congressen, bedrijfsfeesten, evenementen, gala's, workshops, diners, lezingen en meer. Maar ook voor particulieren zijn de mogelijkheden eindeloos denk aan bruiloften, uitvaarten en jubilea.

Beide zalen beschikken over de nieuwste theatertechnische voorzieningen en ondersteuning door onze eigen theatertechnici.

Neem contact met ons op!
Wij denken graag mee! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze accountmanager Yvonne van Wijk via e-mailadres y.vanwijk@atlastheater.nl of per telefoonnummer 06-13613320.