"Alles is naar wens verlopen. We zijn jullie erg dankbaar en kijken terug op een zeer geslaagde avond!"

Christa Vedelaar – Gemeente Emmen

Verras je werknemers en relaties dit jaar op een bijzondere én persoonlijke manier! Een kaartje van een versierde kerstboom of van een winters landschap is wellicht traditie, maar het is ook wat onpersoonlijk. Laten we het niet hebben over de kromme vingers die je krijgt van het schrijven van al die kaartjes. Of heeft jouw bedrijf de kerstkaart inmiddels al ingeruild voor een voorbedrukt standaard kerstgroet? Of is het zelfs al een e-card in de nieuwsbrief geworden? Grote kans dat de kaart of nieuwsbrief al gauw in de prullenbak beland. Het kan namelijk veel leuker én persoonlijker!

Lees meer!

Door de coronacrisis wint online en hybride bijeenkomsten snel terrein. Vergaderen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten kunnen door de coronacrisis niet altijd meer fysiek op dezelfde locatie, waardoor de meeste bijeenkomsten nu (gedeeltelijk) online zullen plaatsvinden. Door onze technische voorzieningen zijn wij in staat om uw event in een handomdraai hybride te maken waarbij het mogelijk is om live ontmoetingen te combineren met online publiek.

Lees meer!

Op zoek naar een ‘coronaproof’ locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Sinds 1 juni worden onze vergaderruimtes weer verhuurd! Onze ruimtes zijn volledig volgens de protocollen én met 1,5 meter afstand ingericht. Training, lezing, cursus, vergadering of andere bijeenkomst? Bij ons bent u van harte welkom!

Neem contact met ons op!
Wij denken graag mee! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze accountmanager Yvonne van Wijk via e-mailadres y.vanwijk@atlastheater.nl of per telefoonnummer +31 (0)591 690253.

Ruimte voor grote events, congressen en vergaderingen. Het ATLAS Theater biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot maximaal 2.500 personen.

Cultuurliefhebbers, congresbezoekers en feestgangers voelen zich uit en thuis in het ATLAS Theater. Het stadstheater heeft een grote schouwburgzaal en een kleinere multifunctionele vlakkevloerzaal. Ook beschikt het theater over vele flexibele vergaderruimtes met alle moderne multimediale faciliteiten. Het ATLAS Theater is daardoor uitstekend geschikt voor al uw zakelijke arrangementen, bijeenkomsten en evenementen. Of het nu gaat om een groot symposium, een congres, een bedrijfsfeest, vergadering of een compleet verzorgd gala: het ATLAS Theater biedt u en uw gasten een belevenis om nooit te vergeten.

Vergaderruimtes
Onze zeven strak ingerichte vergaderzalen zijn geschikt voor bijeenkomsten  van 10 tot 170 personen. De zalen zijn voorzien van alle moderne (communicatie)faciliteiten, zoals gratis wifi, tv-scherm met soundbar, laptop, climate control en flipover. Zalen 3 en 5 beschikken standaard over een beamer met projectiescherm. 

Arrangementen
Tijdens een vergadering is het mogelijk om een vergaderarrangement bij te boeken. Bij alle vergaderarrangementen is naast zaalhuur onbeperkt koffie, thee, koekjes, mintjes, moccaboontjes en verschillende soorten fruitwater (komkommer, citroen/sinaasappel en gember) inbegrepen. Afhankelijk van het arrangement is een heerlijk lunchbuffet, pauzelekkernij en/of tweegangendiner inclusief. De arrangementen kunnen genuttigd worden in ons sfeervolle Theaterrestaurant.

Twee prachtige theaterzalen
Onze Rabo Zaal (800 stoelen) is zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, zowel in de sfeervolle zaal als op het ruime podium. De Dagblad van het Noorden Zaal is een multifunctionele vlakkevloerzaal met een inschuifbare tribune van 300 stoelen en maximaal 500 staanplaatsen, hierdoor is de zaal geheel naar wens in te richten. In beide zalen zijn de mogelijkheden eindeloos: denk aan het organiseren van congressen, bedrijfsfeesten, evenementen, gala's, workshops, diners, lezingen en meer. Maar ook voor particulieren zijn de mogelijkheden eindeloos denk aan bruiloften, uitvaarten en jubilea.

Beide zalen beschikken over de nieuwste theatertechnische voorzieningen en ondersteuning door onze eigen theatertechnici.

Neem contact met ons op!
Wij denken graag mee! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze accountmanager Yvonne van Wijk via e-mailadres y.vanwijk@atlastheater.nl of per telefoonnummer +31 (0)591 690253.