ATLAS Theater biedt verschillende (teambuilding)activiteiten aan in combinatie met een vergadering of congres. Op basis van uw wensen stellen wij een programma samen.

Teambuilding met LEGO® SERIOUS PLAY® 


De LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek helpt teams bij het behandelen van vraagstukken waarbij de inbreng van alle teamleden gewenst is. Denk hierbij aan thema’s als: de sterke punten van het team, visie- en strategieontwikkeling of het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten. Aan de hand van individuele en gezamenlijke modellen wordt duidelijk hoe alle teamleden tegen een actueel vraagstuk aankijken.

TB Events


Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? In samenwerking met TB Events organiseert ATLAS Theater diverse activiteiten. Alles kan, altijd en overal, dat is het uitgangspunt van waaruit TB Events werkt. Reserveer een escape game, een pubquiz, Ranking the company-spel of een van de andere activiteiten.

Quizzzit


Wilt u uw medewerkers een onvergetelijk uitje bezorgen? Kom dan quizzen in het ATLAS Theater samen met Quizzzit. De quizzen hebben veel verschillende typen vragen en de manier waarop de presentatoren deze begeleiden varieert telkens, waardoor elke vraag verrast en een emotie triggert. Quizzzit zoekt het contact met het publiek en zorgen ervoor dat iedereen 100% betrokken is én blijft.

AFRIKADI


AFRIKADI biedt een gevarieerd aanbod aan energieke en inspirerende workshops in Afrikaanse dans en muziek. Tijdens de workshops is iedereen actief bezig en ervaart met tegelijkertijd een moment van ontspanning.

Expeditie Duurzaamheid WILDLANDS 


Energie en water, grondstoffen en afvalstromen worden in WILDLANDS in een gesloten kringloop (her)gebruikt. Hoe wordt dit toegepast? Kom hier achter tijdens een rondleiding voor en achter de schermen van het park.

Avondexpeditie WILDLANDS

Ontdek WILDLANDS in het donker. De avondexpeditie is een spannende expeditie na sluitingstijd, waarbij een dierverzorger u en uw gezelschap meeneemt op avondsafari. Neem een kijkje in de nachtverblijven van de dieren in WILDLANDS. Gegarandeerd uniek!

 

 

neem contact op!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.