Kom je met de auto? Het ATLAS Theater is gevestigd in het centrum van Emmen en beschikt over voldoende parkeerplaatsen rondom het theater. Je kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen op het Willinkplein, De Vreding, het Wapen van Emmen en het Q park.

Let op: nieuwe maatregelen omtrent parkeren in het centrum van Emmen
De gemeente heeft besloten om nieuwe maatregelen te nemen omtrent het parkeren in het centrum van Emmen. Vanaf 1 februari 2020 is het niet meer mogelijk om na 18.00 uur gratis te parkeren in het centrum van Emmen. Gratis parkeren kan vanaf februari 2020 alleen nog na 20.00 uur. Op donderdag blijft het betaald parkeren tot 21:00 uur, in verband met de koopavond. De zondagochtend blijft ook gratis, behalve de parkeergarages waar zondagochtend al betaald parkeren was.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over parkeren in het centrum van Emmen.

Invalideparkeerplaatsen
In de parkeergarage onder het Willinkplein kun je gebruik maken van invalideparkeerplaatsen. In de garage zit een lift die je direct naar het Raadhuisplein brengt. Aan de rechterkant van het theater is een taxiplek (Vreding) waar je je kunt laten afzetten (geen parkeerplekken). Ook heeft het Qpark een aantal parkeerplaatsen direct aan de kant van de Holdert.

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station is het ongeveer 15 minuten lopen naar het theater, je kunt hiervoor de bewegwijzering naar het ATLAS Theater volgen. Je kunt ook met de bus naar halte Holdert (3 haltes), vanaf hier is het nog maar een paar minuten wandelen tot de entree van het ATLAS Theater.

Laden/Lossen
Laden en lossen kan aan De Vreding in Emmen (navigatie: Vreding 18). Coördinaten: N 52.78303°, E 6.89068°. Je rijdt vervolgens rechtdoor tot aan het schuifhek, aan je linkerhand bevind zich de bel.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.