Iedereen die nu bij huis zit hoeft zich niet langer te vervelen, want ATLAS komt bij je thuis! Speciaal voor jullie hebben we een aantal video's gemaakt. Benieuwd hoe je een overheerlijke ATLAS cocktail maakt, hoe je als echte goochelaar thuis aan de slag kunt met magische trucs of hoe je de lekkerste koekjes bakt? Houd deze pagina en onze social media dan goed in de gaten!

Bezoek je weleens een jeugdvoorstelling in het ATLAS Theater? Dan heb je Bert vast wel eens gezien op de Kids Afterparty. Met een koffer vol trucs en ballonnen, weet hij iedereen te verwonderen en te verbazen. Altijd al benieuwd geweest naar de magie achter zijn trucs? Speciaal voor alle kinderen die nu thuis zitten heeft hij een aantal video's opgenomen en legt hij stap voor stap zijn trucs uit.

Heb je de trucs onder de knie? Deel dan jouw foto of video op onze Facebookpagina

Cocktails maken als een pro doe je zo! Tim heeft twee heerlijke recepten gemaakt en legt je stap voor stap uit hoe je een echte ATLAS cocktail tevoorschijn tovert. Natuurlijk worden het twee kleurrijke cocktails, één met alcohol en één zonder alcohol.

Is het je gelukt? Deel dan jouw foto of via op onze Facebookpagina!