In het ATLAS Vragenrondje stellen we elke week een vraag aan onze bezoekers. Bekijk deze pagina dus wekelijks voor nieuwe video's met leuke vragen en antwoorden!

Wij vroegen ons publiek wat een uitje naar het theater voor hun betekent. Bekijk de video hieronder voor de verschillende antwoorden. 

Theater is emotie en iedereen beleeft dat weer op een andere manier. Wij zijn daarom ook erg benieuwd welke emoties een theatervoorstelling moet oproepen bij ons publiek. Bekijk de video hieronder voor de antwoorden.

Gaan onze bezoekers met hun partner, moeder, vriend, broer, oma of (klein)kind naar het theater? Of gaan ze liever alleen? Wij waren benieuwd met welk gezelschap ons publiek naar het theater gaat. Bekijk de video hieronder voor de verschillende antwoorden. 

Ken je dat? Van die bijzondere momenten die je altijd bijblijven en waar je kippenvel van krijgt? Wij waren benieuwd tijdens welke voorstellingen onze bezoekers zo'n kippenvelmoment hebben meegemaakt. Bekijk de video voor de verschillende antwoorden.

Hebben onze bezoekers stiekem een oogje op een artiest? Wij vroegen ze met wie ze wel eens een beschuitje willen eten... benieuwd naar de reacties? Bekijk dan de video hieronder.

Wij waren benieuwd welke artiesten onze bezoekers in het ATLAS Theater willen ontmoeten. Bekijk de video hieronder voor de antwoorden!

Is cabaret, muziek of misschien wel dans het favoriete genre van onze bezoekers? Wij waren benieuwd naar hun favo genre en de reden waarom. Bekijk de video hieronder voor de reacties.

Een 'normaal' theaterseizoen lijkt al even geleden. Wij waren benieuwd hoe vaak onze bezoekers gemiddeld per theaterseizoen het ATLAS Theater bezochten. Benieuwd naar de reacties? Bekijk dan onderstaande video! 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.