"Meer dan 50.000 bezoekers kiezen voor cabaret!"

Zin in een hilarisch avondje uit in het theater? Bezoek dan eens een cabaretvoorstelling in het ATLAS Theater in Emmen. Cabaret is een populair genre, daarom kun je dit seizoen uit veel verschillende artiesten kiezen. De keuze is dus reuze! Naast populaire namen als Peter Heershop & Viggo Waas, Hans Dorrestijn en Erik van Muiswinkel kun je in het ATLAS Theater ook kennis maken met aanstormend talent.

Cabaret in het ATLAS Theater

Cabaret in de pers

Een aantal cabaretvoorstellingen zijn al in première gegaan. Benieuwd naar de reacties van de pers? Bekijk ze hier!

 • Louise Korthals - 5 sterren
  "Wat een kracht, wat een oer." - De Telegraaf
 • Plien & Bianca - 5 sterren
  "Eigenlijk zijn het volslagen idiote types die langskomen, bijna allemaal gemankeerd of op z’n minst met een flinke deuk. (…) Een lust voor het oog én de lachspieren." - Trouw
 • Lebbis - 4 sterren
  "Als geen ander kan Lebbis hypocrisie en leugenachtigheid op de korrel nemen en onverbloemde irritaties in een overtuigende en slimme formulering gieten." - NRC Handelsblad
 • Erik van Muiswinkel - 4 sterren
  "Wat Van Muiswinkel doet is geraffineerd." - NRC Handelsblad
 • Thijs Kemperink - 4 sterren
  "Thijs weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien." - Meppeler Courant
 • Sanne Wallis de Vries - 4 sterren
  "Kom is een wervelende uitnodiging om het met elkaar te blijven proberen." - De Volkskrant
"Super gezellig en een prachtig theater, goede service en vriendelijke mensen."

Karin Ameln

Cabaret: SPOT ON!

Ontmoet cabarettalent in het ATLAS Theater. Dit seizoen staat vol van grote bekende namen, maar ook nieuwe, nog wat meer onbekende artiesten bieden wij het podium. Wist je dat zowel Bert Visscher als Jochem Myjer jaren geleden zijn begonnen in de kleine theaterzaal in Emmen? Dit seizoen laten we je graag kennis maken met de veelbelovende cabaretier Rayen Panday. Deze cabaretvoorstelling staat garant voor een fantastische én hilarische avond uit. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kortom: mis het niet!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.