Locatietheater: je ziet het theater zoals je het nog nooit gezien hebt. Een belevenis die je niet wilt missen!

Ga met ons mee terug in de tijd en waan jezelf in de jaren ’70! De tijd van ABBA, Heino, Nuts, bakkebaarden en transistorradio’s. Het ATLAS Theater herken je niet meer terug, want speciaal voor De Weltmeister wordt het theater omgetoverd tot één grote beleving van de jaren ’70. Zo kom je binnen via een zij-ingang waar een ouderwetse grenscontrole op je staat te wachten (dus vergeet je paspoort niet) en eindigt de avondvullende belevenis in een swingend discofeest in Club 1974 met DJ Schmutzige Harry!

De Weltmeister is een ruig multimedia spektakel dat laat zien hoe een plattelandsgezin zich in 1974 losmaakt van hun geschiedenis en vooruit kijkt, de toekomst in. Een avondvullende belevenis die u niet wilt missen!

Exclusief 10 dagen te zien in het ATLAS Theater (18 t/m 29 sep)

Bestel hier je kaarten

Het is 1974 en zelfs in onze grensstreek komt de wereld voor het eerst via kleurentelevisie binnen. Dominees met enorme bakkebaarden, boeren met knaloranje overhemden en bankbediendes met het haar voorzichtig over de oren. Heino, Vicky Leandros, ABBA en Rod Stewart schallen uit transistorradio’s die goedkoop en draagbaar zijn, zodat iedereen overal zijn favoriete muziek bij zich heeft. Hilversum 3 bestaat al, maar Veronica is alleen te ontvangen, als de wind deze kant uit waait. Niet het seizoen maar de reclame bepaald wat we eten en drinken: Nuts, Treets, King Corn, Exota en Skol. Het Nederlands voetbalelftal gaat naar de wereldkampioenschappen, maar niemand heeft er hoge verwachtingen van. In deze wereld leeft ons doorsnee plattelandsgezin. Ze zijn uitbaters van een klein tankstation nabij de Duitse grens. Ze hebben zo hun problemen en proberen uit alle macht wat van het leven te maken.

De Weltmeister van theatergezelschap IEMANDSLAND staat garant voor avondvullend, rauw belevingstheater. De voorstelling wordt omlijst met liedjes, gespeeld door een top band onder leiding van Bert Hadders (winnaar van de K. ter Laan prijs 2019). De Weltmeister wordt een onvergetelijke avond! Du kommst toch auch?! Oja, kom vooral lekker swingen op seventies muziek tijdens de exclusieve afterparty met DJ Schmutzige Harry.

Benieuwd naar de cast van De Weltmeister? Ontmoet ze hier!
En ontmoet hier de bandleden! 

Bestel hier je kaarten

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.