Benieuwd naar de ervaringen van onze vaste gasten? En ben je benieuwd naar welke voorstellingen zij in het nieuwe seizoen uitkijken? Lees dan snel verder!

Familie Puck (8), Nout (11) & Helma (42) aan het woord!

Wat betekent een uitje naar theater voor jullie?
Een middagje of avond theater betekent voor ons gezellig samen op pad zijn. Maar ook nieuwe dingen zien, lachen en in spanning zitten bij een voorstelling.

Welke emotie(s) moet een voorstelling bij jullie oproepen?
Onze voorkeur heeft spanning, nieuwsgierig gemaakt worden, veel lachen maar ook verdriet en ontroering is oké.

Wat was jullie leukste moment in ATLAS?
Het leukst vonden we de voorstelling ‘ATLAS, een wereld vol verwondering’ van Rob en Emiel. We kennen ze van tv, maar dubbel zo leuk om ze nu live te zien. Vol verbazing hebben we naar hun waanzinnige trucs gekeken. Echt! Hoe dan?!

Naar welke voorstelling kijken jullie uit?
We zijn erg benieuwd naar de voorstelling van Tisjeboy Jay en Puck hoopt op een handtekening van Mylène en Rosanne.

Zussen Martine (41) & Lisette Eefsting (38) aan het woord! 

Wat betekent een uitje naar het theater voor jullie?
Voor ons is een avond in het theater heerlijk ontspannen met familie en vrienden, lekker genieten van een leuke voorstelling en daarna borrelen in het theatercafé.

Welke emotie moet een voorstelling bij jullie oproepen?
Dit verschilt per voorstelling, bij cabaret moet er veel worden gelachen en bij musicals willen we graag echt meegenomen worden in het verhaal!

Wat was jullie leukste moment in het ATLAS Theater?
We kunnen er niet één uithalen, we hebben al vele mooie momenten in het ATLAS Theater gehad! We denken hierbij aan de toneelvoorstellingen van Jon van Eerd en de theatershows van Miss Montreal, Nick en Simon en Guus Meeuwis.

Naar welke voorstelling kijken jullie naar uit?
We kijken enorm uit naar de 3JS en de musical liedjes van Brigitte Heitzer en René van Kooten.

Onze vaste gasten Kor (58) & Karin (56) aan het woord!

Wat betekent een uitje naar het theater voor jullie?
We zien het als ontspanning en vermaak. We gaan graag met z’n tweeën naar het theater, maar komen ook vaak bekenden tegen. Als je allemaal een soortgelijke ‘smaak’ qua voorstellingen hebt, dan zie je regelmatig dezelfde gezichten. Laatst zei iemand tegen mij: ‘Jij was die schoorsteenveger op rij 1’. Die herkenning is wel erg leuk. Daarnaast blijven we vaak nog even hangen in het ATLAS Café.

Welke emotie(s) moet een voorstelling bij jullie oproepen?
Vrolijkheid, lachen en plezier, maar een traan mag ook wel hoor. We vinden het mooi om de passie van artiesten te zien, hoe ze het overbrengen en je weten te raken.

Wat was jullie leukste moment in het ATLAS Theater?
We vinden de interactie met de artiesten altijd erg leuk, we hebben een keer op het podium gestaan bij de Ashton Brothers en kregen een keer een fles wijn van Arjen Lubach. Daarnaast proberen we altijd om na afloop met de artiest op de foto te gaan.

Beste vrienden Annemarie Loenhout (93) & Henk Boer (83) aan het woord!

Wat betekent een uitje naar het theater voor jullie?
Een avondje naar het theater betekent voor ons echt een avondje uit, een feestavond. Wij genieten daar enorm van. We kleden ons leuk en komen altijd ruim een uur van te voren naar het ATLAS Café. In het café weten ze wat we graag drinken. Ze zetten de drankjes altijd op onze vaste plek in het café klaar. Daarnaast blijven we na afloop van de voorstelling altijd nog even na voor een hapje en een drankje. Soms is er ook livemuziek na afloop, dat vinden we schitterend. Het brengt een stuk leven en gezelligheid en doet ons denken aan Grandcafé Rue de la Gare.

Welke emotie(s) moet een voorstelling bij jullie oproepen?
Euforie, maar een traan laten mag ook. Lachen vinden we heel belangrijk, maar dan wel zoveel mogelijk geluidloos. Bij Sara Kroos moest iemand achter ons zo hard lachen, dat we de tweede mop niet konden verstaan, haha.

Naar welke voorstelling kijken jullie uit?
Naar de voorstelling van Tim Akkerman.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.